Με την επίσκεψη στον ιστότοπό μας αποδέχεστε τη χρήση Cookies από την ιστοσελίδα μας, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε. Περισσότερα...

ΠΑΝΕΛ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΗΣ ΟΡΟΦΗΣ LEB COVER

ΠΑΝΕΛ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΗΣ ΟΡΟΦΗΣ LEB COVER

ΠΑΝΕΛ ΟΡΟΦΗΣ - LEB COVER
ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ - ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Τα πάνελ οροφής, Leb Cover είναι θερμομονωτικά προϊόντα που χρησιμοποιούνται για επικαλύψεις Βιομηχανικών και Βιοτεχνικών εγκαταστάσεων, ανάλογα με τις απαιτήσεις αντοχής, αισθητικής και οικονομίας της κατασκευής, προσφέροντας οικονομία στην κατανάλωση ενέργειας σε ψύξη - θέρμανση, δυνατότητα για εύκολη μεταλλική επέκταση και εύκολο κούμπωμα τέλειας εφαρμογής.
Αναλυτικότερα:
1. Διασφάλιση άριστης υδατοστεγάνοτητας και αεροστεγανότητας.
2. Ειδική ενισχυτική διαμόρφωση στις πλευρές των τραπεζίων για αυξημένη αντοχή στα φορτία.
3. Δυαντότητα συνδυασμού με πρωτοποριακά φωτοβολταϊκά στοιχεία.
 


Αλληλοεπικάλυψη πάνελ LEB-COVER
Σε περίπτωση μεγάλων ανοιγμάτων των κτιρίων, όπου απαιτείται μήκος πάνελ μεγαλύτερο απο 13,5m η εταιρεία μας έχει τη δυνατότητα να κατασκευάσει πάνελ με φτερό αλληλοεπικάλυψης. Το φτερό (προεξέχον τραπεζοειδές έλασμα) είναι δυνατόν να προεξέχει απο την πολυουρεθάνη και το κάτω, εσωτερικό έλασμα, απο 150 εώς και 500mm.

Σε κάθε περίπτωση πρέπει να λαμβάνεται υπόψη η φορά του ανέμου, η οποία και θα πρέπει να είναι αντίθετη απο αυτή της τοποθέτησης των πάνελς. Κατά την παραγγελία πάνελ οροφής με αλληλοεπικάλυψη θα πρέπει να διευκρινίζεται αν αυτά θα είναι με δεξί (Δ) ή αριστερό (Α) καθάρισμα-ξάκρισμα.
Τα πάνελ επικάλυψης LEB-COVER είναι δεξιόστροφα όταν το τραπέζιο σύνδεσης βρίσκεται στα δεξιά της διατομής του πάνελ, κοιτάζοντας πάντα απο την υδρορροή προς τον κορφιά. Στην περίπτωση που το τραπέζιο σύνδεσης βρίσκεται αριστερά, τα πάνελ είναι αριστερόστροφα. Η κλίση τοποθέτησης των πάνελ θα πρέπει να είναι σε κάθε περίπτωση αλληλοεπικάλυψης μεγαλύτερη απο 10%.
 
 
 
  • Κωδικός Προϊόντος:
  • Διαθεσιμότητα:
  • 0,00€